In het dagelijkse leven en bij het runnen van mijn hondenuitlaatservice kom ik regelmatig in contact met personen of bedrijven die mij ondersteunen. Een aantal hievan, de Vrienden van hondenuitlaatservice Barbera, zet ik op deze pagina graag extra in het zonnetjeSquash Hillegom vriend van Hondenuitlaatservice Barbera De honden hebben met anderhalf uur rennen en dollen op het veld ruimschoots kunnen werken aan de conditie en sociale contacten. Voor de baasjes is dit ook mogelijk, maar dan op de squashbanen van Squash Hillegom. Eerst even lekker achter de bal aanrennen en daarna tijdens derde helft gezellig aan de bar aan de sociale contacten te werken. Misschien komen we elkaar een keer tegen op de baan of aan de bar.
VW Airhouse Hillegom vriend van Hondenuitlaatservice Barbera VW Airhouse in Hillegom (voorheen Kaag Kevers) is een volwaardig autobedrijf dat is gespecialiseerd in klassieke Volkswagens. Bij VW Airhouse kunt u terecht voor deelrestauratie's, volledige restauratie's, tuning, parts, APK, advies en in- en verkoop van alle luchtgekoelde VW's. Voor de bus van Hondenuitlaatservice Barbera heeft VW Airhouse de ventilatie verzorgt. Leuk detail...de "werkplaats" Mechelse herder Rover van VW Airhouse was de eerste klant bij Hondenuitlaatservice Barbera.
Ton's DierenSpeciaalzaak Hillegom vriend van Hondenuitlaatservice Barbera Ben je op zoek naar DierenSpeciaalzaak in de buurt van Hillegom neem dan een kijkje bij Ton's DierenSpeciaalzaak. Ton is de trotse eigenaar van deze mooie DierenSpeciaalzaak waar de S hoog in het vaandel staat. De S van Service, specialisme en Samen. Bij Ton gaan klantvriendelijkheid en behulpzaamheid vanzelf waardoor het altijd prettig is om je producten hier te kopen. Ton is al sinds 1986 in deze branche aan het werk en heeft op verschillende plekken gewerkt waardoor hij veel kennis heeft opgedaan. In Ton's DierenSpeciaalzaak vindt u een keur aan artikelen, maar lang niet alles is aanwezig. Mocht u iets willen wat u niet ziet staan schroom dan niet om dit aan Ton te vragen...! Neem een kijkje op de website van Ton's DierenSpeciaalzaak en blijf op de hoogte van ontwikkelingen, nieuwtjes en acties.
Trimsalon Special Dog Hoofddorp vriend van Hondenuitlaatservice Barbera Voor een volledige vacht behandeling van u hond of kat, ras of geen ras, ga je naar Trimsalon Special Dog in Hoofddorp. Madelon Korthals is de trotse eigenaresse van deze trimsalon aan huis waar ze in alle rust uw lieve viervoeter kan helpen. Voor Madelon staat een geduldige liefdevolle behandeling bovenaan en zij neemt ook de tijd voor uw hond waardoor deze zo min mogelijk stress ervaart. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen bezoekt zij met regelmaat beurzen, specialisatiecursussen en workshops. Dus uw hond loopt er gegarandeerd met de laatste trends bij. Special dog is aangesloten bij de AVVT (Algemene Vereniging voor Trimsalons). Dus moet uw hond naar de kapper kijk dan gauw op de website van Trimsalon Special Dog wat de mogelijkheden zijn.


Ook vrienden van Hondenuitlaatservice Barbera worden? Vul dan het contact formulier in, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.