Denkt u eraan gebruik te gaan maken van Hondenuitlaatservice Barbera dan zal er op korte termijn een afspraak gemaakt worden voor een kennismaking. Ik kom dan bij u thuis langs. Tijdens dit kennismakingsgesprek is er tijd voor vragen en kunt u het karakter/gedrag of bijzonderheden van uw hond toelichten. Als er wederzijds een goed gevoel is en u besluit u hond mee te laten gaan met de uitlaatservice worden de algemene voorwaarden en het sleutelcontract doorgenomen.

Hondenuitlaatservice Barbera voor Hillegom, Nieuw-Vennep, - Wie ben ik


Als u besluit klant te worden haal ik uw hond thuis op, na de wandeling breng ik uw hond ook weer naar huis. De honden die mee gaan met mijn uitlaatservice rijden mee in een professioneel ingerichte bestelbus. Deze is verdeeld in 4 vakken waar genoeg bewegingsruimte is voor de hond. Op de vloer is een antislip mat aanwezig zodat de honden niet kunnen uitglijden. Door het begeleiden met in en uitstappen zorg ik er voor dat uw hond veilig mee gaat. In de bus is een ventilatie aanwezig die altijd tijdens de rit aanstaat zodat er altijd frisse lucht wordt aangevoerd in de bus. Mochten er nog vragen zijn over vervoer/bus licht ik deze graag nog toe tijdens het kennismaking gesprek en kunt u de bus ook bekijken als u dat wilt.


Ik kom de hond(en) in de ochtend ophalen en we zullen tussen 10.30 en 12.30 op veld aanwezig zijn. De honden kunnen dan anderhalf uur op hun eigen manier rennen, graven en ravotten met alles wat op veld aanwezig is.


Op het veld zijn zwembadjes aanwezig die vooral met warm weer heerlijk zijn voor uw hond/honden. Bij warme temperaturen wordt er gezorgd voor voldoende schaduw op het veld. Bij slecht weer kan er geschuild worden in de verschillende huisjes die aanwezig zijn op het veld.


Ik breng u hond moe en voldaan naar huis en neem hem de keer erop weer kwispelend mee!!


Puppy's kunnen na al hun verplichten inentingen ook gezellig mee, hier passen wij de gewenste loop richtlijn op aan. Voor de pups is er de puppy pretkar of puppy speelweide. Moet de pup tussendoor uitrusten dan kan dit ook in het tuinhuisje wat aanwezig is op het veld.


Hondenuitlaatservice Barbera geeft vrije dagen en vakantie 3 maanden van te voren door zodat u hiervan tijdig op de hoogte bent.


Heeft u na het bekijken van de website nog vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Dit kan telefonisch, via de mail of via het contact formulier welke te vinden is onder contact. Dit geld ook als u heeft besloten gebruik te maken van mijn uitlaatservice.